Video Marketing in Groningen

Tegenwoordig is de sleutel tot effectieve online marketing pakkende video’s.

Maar je kunt niet zomaar iets semi-onderhoudends maken en het goed noemen. Je kunt ook niet een pijnlijk droge video maken en hopen dat je publiek het zal bekijken en converteren.

Er zijn veel manieren om marketingvideo’s verkeerd te doen. Van het teveel laten lijken als een verkooppraatje tot het vergeten om een goede call-to-action op te nemen.

Wij maken video’s die een combinatie zijn van creatief entertainment en een marketingmentaliteit.

Uiteraard moeten uw advertenties informatief en vermakelijk zijn, maar ze moeten ook de juiste boodschap naar uw doelgroep overbrengen. Hoe goed u uw advertentie ook vindt, als deze niet werkt voor uw doelgroep, levert die niet de gewenste resultaten op.

Daarom maken we bij AdsWizards video’s die zijn ontworpen om uw marketingstrategie te ondersteunen en te versnellen. We testen verschillende type video’s om te zien waar uw publiek het beste op reageert en focussen de video’s vervolgens op wat echt verkoopt.

video marketing

ONZE WERKWIJZE MET VIDEO MARKETING

Ontwikkelen van creatieve en stijlvolle video’s die perfect passen bij uw bedrijf en doelgroep en het doel van uw marketingactiviteiten perfect ondersteunen.

Begrijpen van uw bedrijf, product of dienst

Analyse van uw doelgroep en concurrentie

Opstellen script voor de video

Bepalen van acteurs

Maken en bewerken van de video

Review en overdracht

WAT WE DOEN MET VIDEO MARKETING

Video Marketing - U praat, wij luisteren

U praat, wij luisteren

Om een video te ontwikkelen die past bij uw bedrijf beginnen wij bij de basis, en dat is het begrijpen van uw bedrijf. Wij willen graag weten wat de kern is van uw bedrijf en welke boodschap u wilt uitstralen. Het is voor ons ook belangrijk om te weten wat de huisstijl is van uw bedrijf en welk product of dienst u wilt gaan promoten. Daarnaast willen wij graag weten wat het doel is van de video en van de advertentie waar u de video voor wilt gebruiken.  

Video Marketing - Concurrentieanalyse

Concurrentieanalyse

Om een unieke video te kunnen maken zullen wij een analyse doen van uw concurrenten. Wij zullen nagaan of zij video’s hebben gebruikt in hun promoties en hoe die video’s eruitzien. Het doel is om te ontdekken hoe wij een video kunnen maken die u onderscheid van uw concurrenten en die past bij het doel van uw advertentie en doelgroep.

Video Marketing - Opstellen van het script

Opstellen van het script

Voordat wij een video maken zetten wij precies op papier hoe de video moet verlopen. Als er gesproken en/of gesproken tekst in de video te zien moet zijn dan stellen wij vast waar die tekst moet verschijnen. We denken na over de scenes van de video en op welke manier wij het beste de transities tussen de scenes het beste kunnen verzorgen. Wij zullen bedenken hoe en wanneer wij uw logo en naam het beste kunnen tonen en welke call-to-action in de video verwerkt moet worden.

Video Marketing - Bepalen van acteurs

Bepalen van acteurs

Voor veel video’s zijn personen (acteurs) nodig om uw product of dienst aan te prijzen. Wellicht wilt u zelf of uw personeel een rol spelen in de video om de kosten te drukken. Zo niet, dan gaan wij op zoek naar de juiste personen voor de diverse rollen. Wij hebben toegang tot een netwerk van acteurs.

Video Marketing - Maken en bewerken van de video

Maken en bewerken van de video

Nu het script en de personen klaar zijn zullen wij de video gaan maken. Dit kan bij u op locatie zijn of op een andere locatie afhankelijk van het doel van de video. Met behulp van professionele appratuur maken wij diverse video’s van diverse scenes en diverse foto’s. Op ons kantoor bewerken wij vervolgens alle video’s en foto’s tot 1 geheel en plaatsen muziek onder de video om meer impact te realiseren bij de kijker.

Video Marketing - Overdracht en review

Overdracht en review

Wij bieden het eindresultaat voor review aan en indien gewenst kunnen wij in de bewerking nog aanpassingen maken. Uiteindelijk leveren wij u een video waar u tevreden over bent en die u kunt gebruiken bij uw advertentie. Uiteraard kunnen wij ook de advertentie voor u verzorgen. Wij kunnen de video inzetten voor advertenties op het Google Display Netwerk, Facebook en Instagram.

VEELGESTELDE VRAGEN MET BETREKKING TOT VIDEO MARKETING

Hoeveel kost dit allemaal?

Hangt in sterke mate af van de lengte van de video. Een langere video betekent nu eenmaal meer werk. Wij raden een video van maximaal 20 seconden aan en de prijs hiervoor is 399 Euro. De muziek die wij gebruiken hebben wij gekocht en is verwerkt in de prijs. U vindt onze prijzen hier

Wie is de eigenaar van de video?

Na de overdracht is de video van u en bent u vrij om het te gebruiken waar u maar wilt.

Hoe snel kunnen we beginnen?

Meteen. Bel ons op 050 – 204 2030.

Hoeveel review rondes zijn er?

In de prijs is 1 review verwerkt. Meerdere reviews zijn mogelijk tegen meerprijs.

Kan ik zelf de muziek bepalen?

Jazeker kan dat, wij kunnen u diverse soorten muziek laten horen en in overleg kunnen wij de beste keuze maken.

Hoe houden we contact?

Gedurende het traject houden wij contact en de overdracht van de video is vrijwel in alle gevallen in een 1-1 gesprek.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN VIDEO MARKETING?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. Geef aan hoe wij u kunnen bereiken en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat wij een gesprek kunnen inplannen.

Download de whitepaper

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een email met de PDF.

U bent met succes geabboneerd!