adwords express

AdWords Express Gebruiken | Handleiding Met Tekst En Screenshots

Adwords Express is een simpele vorm van Google Adwords, bedoeld om beginners geïnteresseerd te krijgen in Google Ads. De kwaliteit van de traffic is vaak wat minder goed dan bij de reguliere versie van Adwords. Dit komt doordat je weinig aan optimalisatie van je advertentiecampagne kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld geen negatieve keywords instellen; dat …

AdWords Express Gebruiken | Handleiding Met Tekst En Screenshots Lees verder »

Adverteren op Facebook Featured Image

Adverteren op Facebook

Leuk dat je interesse hebt in het adverteren op Facebook! In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je allemaal moet uitvoeren om te kunnen adverteren op dit populaire Social Media platform. De uitleg wordt ondersteunt met screenshots van elk te nemen stap. Aan het eind van het artikel heb je een uitermate goed beeld van alle stappen die je precies moet nemen en kan je direct aan de slag.

Google Mijn Bedrijf Logo

Google Mijn Bedrijf | De Ultieme Handleiding

Wellicht heb je weleens gehoord van Google Mijn Bedrijf (of Google My Business), maar weet je precies wat het is?

Waar de informatie die je instelt precies getoond wordt? En waarom het correct invullen van de informatie essentieel is voor SEO en vooral voor lokale SEO?

Na het lezen van deze blog heeft Google Mijn Bedrijf geen geheimen meer voor je en is de kans heel erg groot dat je meer bezoekers naar je website zult krijgen als je de stappen opvolgt die in deze blog staan beschreven.

Google Shopping Logo

Google Shopping | Uitgebreide Handleiding Voor 2019

Google Shopping is de meest populaire betaalde zoekadvertentie mogelijkheid voor online shopping. Het is een perfect model om gericht klanten sneller te bereiken.

Hoewel Google Shopping-campagnes ook het Pay-Per-Click (PPC)-model volgen, wijkt het af van traditionele Google zoekcampagnes. En het verschil tussen deze twee kan intimiderend zijn voor mensen die beginnen met Google Shopping campagnes.