adwords express

AdWords Express Gebruiken | Handleiding Met Tekst En Screenshots

Adwords Express is een simpele vorm van Google Adwords, bedoeld om beginners geïnteresseerd te krijgen in Google Ads. De kwaliteit van de traffic is vaak wat minder goed dan bij de reguliere versie van Adwords. Dit komt doordat je weinig aan optimalisatie van je advertentiecampagne kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld geen negatieve keywords instellen; dat zijn zoekwoorden waarop je niet gevonden wilt worden. Wat je daarvoor terugkrijgt, is echter een veel simpeler interface dan dat je bij de normale versie van Google Adwords hebt. Express is ideaal om je tenen te dippen in de wateren van online adverteren. Als je …

AdWords Express Gebruiken | Handleiding Met Tekst En Screenshots Lees verder »

Social Media Kanalen

Social Media Kanalen Voor Je Bedrijf

Social media is voor bedrijven belangrijker dan ooit tevoren. Als je niet voldoende tijd in de verschillende social media kanalen stopt is dat een forse belemmering voor elk nieuw bedrijf anno 2019. Maar het is wel belangrijk dat je het juiste social media kanaal gebruikt, want niet elke vorm van social media is geschikt voor elk bedrijf. Lees daarom snel verder voor een overzicht van social media kanalen en zie welke geschikt is voor jouw bedrijf. Facebook Facebook is een van de meest bekende social media kanalen en gaat al jarenlang mee. Het is nog steeds het grootste social media …

Social Media Kanalen Voor Je Bedrijf Lees verder »

Adverteren op Facebook Featured Image

Adverteren op Facebook | Gedetailleerde Uitleg Van Alle Stappen In 2019

Leuk dat je interesse hebt in het adverteren op Facebook! In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je allemaal moet uitvoeren om te kunnen adverteren op dit populaire Social Media platform. De uitleg wordt ondersteunt met screenshots van elk te nemen stap. Aan het eind van het artikel heb je een uitermate goed beeld van alle stappen die je precies moet nemen en kan je direct aan de slag.

Google Mijn Bedrijf Logo

Google Mijn Bedrijf | De Ultieme Handleiding

Wellicht heb je weleens gehoord van Google Mijn Bedrijf (of Google My Business), maar weet je precies wat het is?

Waar de informatie die je instelt precies getoond wordt? En waarom het correct invullen van de informatie essentieel is voor SEO en vooral voor lokale SEO?

Na het lezen van deze blog heeft Google Mijn Bedrijf geen geheimen meer voor je en is de kans heel erg groot dat je meer bezoekers naar je website zult krijgen als je de stappen opvolgt die in deze blog staan beschreven.

Google Shopping Logo

Google Shopping | Uitgebreide Handleiding Voor 2019

Google Shopping is de meest populaire betaalde zoekadvertentie mogelijkheid voor online shopping. Het is een perfect model om gericht klanten sneller te bereiken.

Hoewel Google Shopping-campagnes ook het Pay-Per-Click (PPC)-model volgen, wijkt het af van traditionele Google zoekcampagnes. En het verschil tussen deze twee kan intimiderend zijn voor mensen die beginnen met Google Shopping campagnes.

Scroll naar top