Facebook en Instagram Campagnes Specialist

Adverteer op deze populaire Social Media.

Met ruim 10,4 miljoen Nederlanders op Facebook en ruim 3,2 miljoen op Instagram, zijn Facebook en Instagram de grootste en krachtigste social media advertentieplatformen in Nederland. En het voordeel is dat adverteren op beide platformen gebeurt vanuit dezelfde omgeving aangezien Instagram ook onderdeel is van Facebook.

Het adverteren op beide platformen kan echter een moeilijke uitdaging zijn.

Om succesvol te zijn op Facebook en Instagram, moeten adverteerders begrijpen hoe de betrokkenheid van gebruikers kan worden gestimuleerd. En hoe de ideale doelgroep het beste gevonden kan worden om het maximale uit het advertentiebudget te halen.

Wij weten hoe wij de juiste type advertenties op de juiste plaatsen op Facebook en Instagram kunnen plaatsen om fantastische resultaten voor uw bedrijf te kunnen genereren.

Werkwijze Facebook en Instagram Campagnes

Welke stappen gaan wij voor je doen bij Facebook en Instagram campagnes. 

FEI - Doelgroep Analyse en Strategie

1. Doelgroep Analyse en Strategie

Ongeacht hoe goed uw advertentie is, hij is alleen effectief als uw advertentie ook aan de juiste doelgroepen worden getoond.

Als de uitgebreide targeting functies van Facebook en Instagram niet worden gebruikt om uw ideale doelgroepen te bereiken, is het waarschijnlijk een verspilling van tijd en geld om klikken te genereren van mensen die waarschijnlijk niet geschikt zijn in uw product of dienst.

Wij zijn als geen ander in staat in het ontwikkelen van strategie om de juiste doelgroep te bereiken op Facebook en Instagram.

We zijn ook experts op het gebied van Facebook en Instagram retargeting, waarmee wij contact maken met bestaande leads die al interesse hebben getoond in uw product of dienst, waardoor je nog een kans krijgt om de verkoop te sluiten.

2. Facebook Advertentieontwerp

Facebook biedt een verscheidenheid aan opties om uw boodschap te vertellen via verschillende Facebook advertentie formaten. Of je nu een foto, video, diavoorstelling, carrousel of een mix van een foto en video wilt gebruiken, uw bedrijf heeft de mogelijkheid om een formaat te kiezen om uw product of dienst te presenteren op een manier die de meeste impact heeft op uw doelgroep.

Wij kunnen het juiste formaat bepalen die het meest geschikt is voor jou doelgroep, het gekozen platform en de boodschap die je wilt overbrengen. Wij ontwikkelen de juiste advertentie voor het gekozen formaat. Wij zijn in staat om advertenties van elk type te genereren van foto, video tot een scherm vullende canvas advertentie.

Wij gebruiken best practices en onze ervaring bij het ontwikkelen van de advertenties die het meeste impact hebben op uw doelgroep om het beste resultaat uit uw campagne te krijgen. Wij ontwikkelen de advertenties rekening houdend met uw bedrijf en huisstijl.

FEI - Facebook Advertentieontwerp
FEI - Facebook Ad Copy Writing

3. Facebook Ad Copy Writing

Hoewel een foto meer zegt dan 1.000 woorden, moet er nog steeds een aantrekkelijke tekst ontwikkeld worden bij elke advertentie. Een tekst die past bij uw doelgroep en helpt om uw boodschap beter te begrijpen en wat uw bedrijf te beiden heeft. De advertentietekst is afhankelijk van het doel van de advertentie en waar uw doelgroep zich bevindt in de sales funnel.

Als het je doel is om je naamsbekendheid te vergroten, dan is het goed om je te richten op de uitdagingen voor de klant en de toegevoegde waarde van je bedrijf. Terwijl wanneer het je doel is om de verkoop te verhogen, dan is het beter om de advertentietekst te richten op de kenmerken of voordelen van je product of dienst.

Voor elke advertentie ontwikkelen wij voor u een overtuigende tekst die is geoptimaliseerd voor conversies. Op basis van onze ervaring hebben wij ontdekt welke tekst de beste resultaten opleveren.

4. Facebook en Instagram A / B Split Testen

A / B-testen is 1 van de beste manieren om te bepalen hoe u verbeteringen aan uw Facebook-advertentie campagne kunt aanbrengen om de prestaties te verbeteren. Hoewel A / B-testen u kunnen helpen om slimme beslissingen te nemen over uw Facebook-reclamestrategie, moet u kennis en ervaring hebben met Facebook-advertentiecampagnes om effectieve A / B-tests te ontwikkelen, de resultaten te analyseren en strategische beslissingen te kunnen nemen op basis van de data.

Wij houden erg van data! Daarom doen we extra ons best om A / B-testen voor Facebook en Instagram advertenties te ontwikkelen en maken we verschillende A / B-varianten om te bepalen of onze klanten de best mogelijke resultaten behalen. Nadat we hebben besloten welke variabelen moeten worden getest, voeren wij verschillende A / B-testen uit voor uw Facebook en Instagram advertenties om te bepalen hoe elke variabele presteert.

FEI - Facebook en Instagram AB Split Testen

5. Advertentie Analyse en Optimalisatie

De enige manier om vast te stellen of u een goed rendement krijgt op uw investering in Facebook en Instagram advertenties, is door de resultaten van uw campagnes bij te houden en te analyseren op basis van uw belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s).

Niet alleen kan het neten u helpen te begrijpen of u uw doelen bereikt en een hoge ROI behaalt, het kan ook helpen om uw toekomstige advertentie strategie te bepalen. Door vast te stellen welke campagnes het meest succesvol waren, kunt u ontdekken welke soorten type en formaten advertenties het meest effectief zijn voor uw doelgroep.

Wij registreren nauwkeurig alle conversies en gebeurtenissen die een gevolg zijn van een advertentiecampagne op Facebook en Instagram. Vervolgens gaan we een stap verder om de informatie die we via analyse hebben verzameld, te gebruiken om experimenten uit te voeren op basis van die data over het optimaliseren van uw advertentiecampagne.

Ons doel is om onze klanten door hun hun Facebook en Instagram advertentiecampagnes te optimaliseren en de ROI te maximaliseren.

Testimonials

Wij zijn heel erg tevreden over de resultaten van de Facebook campagnes. Wij hebben al veel leads mogen ontvangen en sommige zijn al klant geworden.
Testimonial Isabella de Bruin
Isabella de Bruin
Sales Assistant
Na een tijd zelfstandig advertenties te hebben geprobeerd op Social Media toch maar een expert ingeschakeld en nu lopen de campagnes wel succesvol!
Testimonial Peter Kruzen
Peter Kruzen
Junior Marketeer
We hadden geen tijd om advertenties via Social Media te doen maar zagen zeker het nut ervan. Uiteindelijk dit uitbesteed aan AdsWizards en gaat prima.
Testimonial Lisa Bakker
Lisa Bakker
Sales Lead

Onze Social Media Projecten

Onze Facebook en Instagram projecten in nummers

1
Campagnes
1
Ad Sets
1
Ads

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Neem Contact Op

(050) 204 2030

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30

Addres Buizerd 27, 9781XN, Bedum

Email info@adswizards.nl