UITNODIGING WORKSHOP

Wil je meer website bezoekers en dus meer potentiele klanten? Analyseer dan samen met ons je website tijdens deze workshop.

Na afloop van deze workshop heb je een beeld hoe jouw website ervoor staat om hoog voor te komen in de Google zoekresultaten.

Praktijkvoorbeeld

Uiteraard passen wij de SEO technieken ook toe op onze eigen website en met resultaat! 

Zo staan wij binnen 1 maand vanuit het niets op nummer 1 in Google voor de zoekterm ‘Google Shopping 2019’.

Nummer 1 van de in totaal 5.590.000.000 resultaten voor deze term… dat is toch niet verkeerd?

Nummer 1 in Google voor Google Shopping 2019

Wat gaan we precies doen tijdens deze workshop?

Je gaat samen met ons je website controleren op punten die essentieel zijn om hoog in de Google zoekresultaten te komen.

Hiervoor krijg je toegang tot een checklist die wij hebben gemaakt om je website te controleren. De checklist bevat meer dan 20 punten die van invloed zijn op je positie. Wij gaan stap voor stap door de checklist heen.

Wij leggen elke check in detail uit. We leggen je uit waarom het een belangrijk punt is en hoe je controleert hoe jouw website scoort op dat punt. Je voert de check uit en werkt de checklist bij voor dat punt. Hierna gaan we verder met het volgende punt.

Zo gaan we gedurende 2 uur zoveel mogelijk punten controleren en heb jij aan het einde van de workshop een inzicht of je website geoptimaliseerd is om hoog in Google te komen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor alle ondernemers die met hun website graag hoger in Google willen komen om meer bezoekers en potentiele klanten te trekken. Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Bij voorkeur zijn het websites die met WordPress zijn gemaakt maar het is geen vereiste.

Wat moet ik meenemen?

Omdat het een workshop is en geen presentatie willen we graag dat je je laptop meeneemt om de checklist te kunnen downloaden en de checks te kunnen uitvoeren.

Waneer is de workshop?

Donderdag 18 april 2019 van 18:00 tot ongeveer 20:00

Wat zijn de kosten?

Geen! Er is geen entree en je krijgt gratis koffie of thee om je aandacht er goed bij te kunnen houden.  

Waar wordt de workshop gehouden?

De workshop wordt gehouden in Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum.

Aanmelden

Ik heet je alvast van harte welkom. We maken er een leuke en leerzame avond van!

Albert Pruis