Video Marketing Specialist in Groningen

Professionele video’s voor jouw bedrijf.

Tegenwoordig is de sleutel tot effectieve online marketing pakkende video’s.

Maar je kunt niet zomaar iets semi-onderhoudends maken en het goed noemen. Je kunt ook niet een pijnlijk droge video maken en hopen dat je publiek het zal bekijken en converteren.

Er zijn veel manieren om marketingvideo’s verkeerd te doen. Van het teveel laten lijken als een verkooppraatje tot het vergeten om een goede call-to-action op te nemen.

Wij maken video’s die een combinatie zijn van creatief entertainment en een marketingmentaliteit.

Uiteraard moeten uw advertenties informatief en vermakelijk zijn, maar ze moeten ook de juiste boodschap naar uw doelgroep overbrengen. Hoe goed u uw advertentie ook vindt, als deze niet werkt voor uw doelgroep, levert die niet de gewenste resultaten op.

Daarom maken we bij AdsWizards video’s die zijn ontworpen om uw marketingstrategie te ondersteunen en te versnellen. We testen verschillende type video’s om te zien waar uw publiek het beste op reageert en focussen de video’s vervolgens op wat echt verkoopt.

Werkwijze Video Marketing

Welke stappen gaan wij voor jouw doen bij Video Marketing

VID - U praat, wij luisteren

1. U praat, wij luisteren

Om een video te ontwikkelen die past bij uw bedrijf beginnen wij bij de basis, en dat is het begrijpen van uw bedrijf. Wij willen graag weten wat de kern is van uw bedrijf en welke boodschap u wilt uitstralen. Het is voor ons ook belangrijk om te weten wat de huisstijl is van uw bedrijf en welk product of dienst u wilt gaan promoten. Daarnaast willen wij graag weten wat het doel is van de video en van de advertentie waar u de video voor wilt gebruiken.  

2. Concurrentie Analyse

Om een unieke video te kunnen maken zullen wij een analyse doen van uw concurrenten. Wij zullen nagaan of zij video’s hebben gebruikt in hun promoties en hoe die video’s eruitzien. Het doel is om te ontdekken hoe wij een video kunnen maken die u onderscheid van uw concurrenten en die past bij het doel van uw advertentie en doelgroep.

3. Opstellen van het script

Voordat wij een video maken zetten wij precies op papier hoe de video moet verlopen. Als er gesproken en/of gesproken tekst in de video te zien moet zijn dan stellen wij vast waar die tekst moet verschijnen. We denken na over de scenes van de video en op welke manier wij het beste de transities tussen de scenes het beste kunnen verzorgen. Wij zullen bedenken hoe en wanneer wij uw logo en naam het beste kunnen tonen en welke call-to-action in de video verwerkt moet worden.

4. Bepalen van acteurs

Voor veel video’s zijn personen (acteurs) nodig om uw product of dienst aan te prijzen. Wellicht wilt u zelf of uw personeel een rol spelen in de video om de kosten te drukken. Zo niet, dan gaan wij op zoek naar de juiste personen voor de diverse rollen. Wij hebben toegang tot een netwerk van acteurs.

5. Maken en bewerken van de video

Nu het script en de personen klaar zijn zullen wij de video gaan maken. Dit kan bij u op locatie zijn of op een andere locatie afhankelijk van het doel van de video. Met behulp van professionele appratuur maken wij diverse video’s van diverse scenes en diverse foto’s. Op ons kantoor bewerken wij vervolgens alle video’s en foto’s tot 1 geheel en plaatsen muziek onder de video om meer impact te realiseren bij de kijker.

6. Overdracht en review

Wij bieden het eindresultaat voor review aan en indien gewenst kunnen wij in de bewerking nog aanpassingen maken. Uiteindelijk leveren wij u een video waar u tevreden over bent en die u kunt gebruiken bij uw advertentie. Uiteraard kunnen wij ook de advertentie voor u verzorgen. Wij kunnen de video inzetten voor advertenties op het Google Display NetwerkFacebook en Instagram.

VID - Overdracht en review

Testimonials

AdsWizards heeft geweldig mooie video's voor ons gemaakt en ze werken heel goed in onze Google YouTube campagnes.
Testimonial Aya Pong
Aya Pong
Marketing Assistant
Wij wilden ons nieuwe product graag op een professionele wijze in de markt zetten. AdsWizards heeft een zeer mooie video gemaakt.
Testimonial Ilse Spijker
Ilse Spijker
Sales Medewerker
We waren niet tevreden over de video die we zelf hadden gemaakt. de versie van AdsWizards is veel mooier en werkt prima.
Testimonial Dagmar Vebrue
Dagmar Vebrue
Sales Director

Onze Projecten In Nummers

Onze video marketing projecten in nummers uitgedrukt.

1
Projecten
1
Clips
1
Video's

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Neem Contact Op

(050) 204 2030

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30

Addres Buizerd 27, 9781XN, Bedum

Email info@adswizards.nl