Retargeting Specialist In Groningen

Wij brengen eerdere website bezoekers terug naar je website.

Voor de meeste websites neemt slechts 2% van de website bezoekers de gewenste actie voordat ze de site verlaten. Na alles wat nodig was om ze naar de site te krijgen, gingen ze gewoon weg.

Vaak gaan ze niet weg omdat ze niet geïnteresseerd waren in het aanbod maar omdat ze werden afgeleid of omdat ze de competitie willen bekijken. Ook kan het zijn dat ze wel nieuwsgierig waren maar eerst meer onderzoek willen doen. Maar als ze eenmaal weg zijn, blijven ze vaak weg.

Retargeting (ook wel remarketing genoemd) stelt websites in staat om hun producten of diensten te blijven tonen aan die klanten die vertrokken zonder te converteren. Retargeting campagnes zie dé campagnes waar bezoekers die interesse hebben getoond overgaan tot definitieve aankoop. Niet eerder.

Werkwijze Retargeting

Hoe gaan wij de retargeting precies voor jou doen.

RET - Expertise Van Meerdere Retargeting Platformen

1. Expertise Van Meerdere Retargeting Platforms

Wij hebben ervaring met het starten en beheren van campagnes op verschillende advertentie retargeting platformen, waaronder Google AdWords, samen met meer strategische platforms zoals Facebook en Instagram. We selecteren de beste platforms voor jouw producten of diensten en passen beproefde conversiemethoden toe voor een optimaal resultaat.

2. Optimalisatie van het aanbod

Een succesvolle strategie voor retargeting campagnes begint met een sterk aanbod dat de aandacht trekt. Wij identificeren samen met jou de meest effectieve aanbiedingen om te promoten voor jouw doelgroep. Vervolgens ontwikkelen wij unieke advertenties die de aandacht trekken en klikken en conversies genereren. Het formaat en inhoud van de advertenties worden afgestemd op jouw doelgroep.

RET - Optimalisatie van het aanbod
RET - Doelgroep Segmentatie

3. Doelgroep Segmentatie

Hoewel elke prospect interesse heeft getoond in je product of service, hebben niet al je retargeting kijkers dezelfde webpagina’s bezocht en dezelfde waarde. We passen doelgroep segmentatie toe om jouw potentiële klanten te targeten met verschillende advertenties en aanbiedingen op basis van hun specifieke interesses en pijnpunten. Hiermee wordt de ervaring met jouw advertenties aangepast voor elk lid van jouw doelgroep en worden conversies gegenereerd door ervoor te zorgen dat jouw advertentie relevant voor hen is. Daarnaast stellen wij frequency caps in om overbelichting van je advertenties te voorkomen.

4. Webpagina Optimalisatie

De inhoud van de webpagina die gekoppeld is aan een retargeting advertentie is erg belangrijk voor het succes van de campagne. De inhoud bepaalt in hoge mate het succes van de campagne en of er leads en conversies gegenereerd worden. Wij analyseren de webpagina en geven advies op basis van beproefde best practices en conversie-elementen. Indien gewenst overleggen wij met je webdesigner om ze te implementeren.

RET - Webpagina Optimalisatie
RET - AB Testen

5. A/B Testen

Wij voeren regelmatig A/B testen in je retargeting advertenties om constante campagneverbetering te stimuleren. Wij maken en testen verschillende versies van jouw advertenties om de betrokkenheid van de doelgroep te testen en te vergelijken. Daarna stimuleren we de beter presterende advertenties en vervangen de anderen door alternatieve versies om ervoor te zorgen dat jouw campagne maximale resultaten oplevert.

6. Tracking en rapportage

Het is belangrijk om te weten welke advertenties en advertentiekanalen de meeste conversies genereren voor jouw bedrijf. We nemen URL-tracking op in elk van je retargeting advertenties met Google Tag Manager en Facebook Pixel. De Google Tag en Facebook pixel implementeren wij samen met jouw webdesigner. Je wordt de op de hoogte gehouden via tweewekelijkse uitgebreide rapportages.

RET - Tracking en Rapportage

Testimonials

Wij zagen in de rapporten dat veel nieuwe website bezoekers niet direct iets kochten. Wij wilden ons aanbod graag weer tonen via Social Media. AdsWizards heeft dat prima verzorgt.
Testimonial Ferdinand Eerwaard
Ferdinand Eerwaard
Marketing Manager
De retargeting campagnes die AdsWizards heeft gemaakt werken erg goed. Wij hebben gekozen voor retargeting op websites en via Facebook en Instagram.
Carolien Vlijtstra
Marketingmedewerker
Elke keer dat ik een product bekeek op CoolBlue kreeg ik op andere websites een banner te zien van dat product. Dat wilde ik ook en AdsWizards heeft dat geregeld.
Testimonial Erik de Jong
Erik de Jong
Algemeen Directeur

Retargeting In Cijfers

Onze retargeting campagnes in cijfers afgebeeld.

1
Projecten
1
Via websites
1
Via social media

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Neem Contact Op

(050) 204 2030

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30

Addres Buizerd 27, 9781XN, Bedum

Email info@adswizards.nl