Google AdWords Optimalisatie Specialist

Wij optimaliseren je campagnes om je doelstellingen te bereiken.

Als je het beheer van je Google AdWords account niet aan ons wilt uitbesteden, is onze Google AdWords optimalisatie mogelijk de perfecte manier om je Google AdWords account op te schonen en ze weer op het goede spoor te krijgen voor een hogere winstgevendheid.

Onze Google optimalisatie is een programma waar wij, ofwel een nieuw AdWords-account helemaal opnieuw opbouwen, of we optimaliseren een bestaande account grondig.

Werkwijze Google AdWords Optimalisatie

Welke stappen gaan wij voor je uitvoeren bij een Google AdWords Optimalisatie

GAO - Conversie Tracking Instellen

Conversie Tracking Instellen

Wij implementeren conversie tracking voor je website, of we werken samen met jouw website beheerder om ervoor te zorgen dat de tracking codes correct worden geïmplementeerd.

Voor bestaande campagnes waarbij conversietracking al is geïnstalleerd, voeren we grondige tests uit om ervoor te zorgen dat de conversies en de waarde van de conversies nauwkeurig worden bijgehouden.

We zullen geen campagne lanceren voordat we zeker weten dat de conversie tracking correct functioneert.

Retargeting Configuratie

Retargeting is een uiterst krachtige tool waarmee je passende advertenties kunt tonen aan mensen die je website hebben bezocht. De advertenties zijn afgestemd op de pagina’s die ze hebben bezocht en zullen getoond worden op diverse websites van het Google Display Network en op de social media Facebook en Instagram.

Retargeting is pure noodzaak om goede resultaten te krijgen met online marketing. Wij zullen alle relevant Google remarketing tags implementeren, evenals het maken en segmenteren van remarketing doelgroepen.

Dit is een essentieel onderdeel van een goede Google AdWords Optimalisatie.

GAO - Retargeting Configuratie
GAO - Competitieve Analyse

Competitieve Analyse

Wij zullen een grondige analyse uitvoeren op jouw concurrenten. We zullen kijken of en welke online advertentiecampagnes zij hebben uitgevoerd.

We analyseren hun maandelijkse uitgaven, of en hoe hun advertentietekst in de loop van de tijd is gewijzigd, welke zoekwoorden van hen het meeste verkeer genereren en hoeveel overlap ze hebben gehad met jouw advertenties.

Al deze gegevens zullen in een duidelijk, gemakkelijk te lezen formaat aan je worden gepresenteerd, maar we zullen het ook gebruiken als leidraad voor onze campagnestrategie.

Testimonials Google AdWords Optimalisatie

We hadden al aardig wat geld uitgegeven aan Google AdWords campagnes maar de resultaten waren niet geweldig. De optimalisaties van AdsWizards hebben veel verschil gemaakt!
Testimonial Julan Zhang
Julan Zhang
Senior Marketeer
Onze Google AdWords campagnes hadden we uitbesteed aan derde partij maar zonder goede resultaten. AdsWizards ingeschakeld om de campagnes te optimaliseren en nu gaat het veel beter.
Esther Vermeer
Finance Assistant
We hadden het idee dat onze Google Ads campagnes een stuk beter konden en daarom hebben we AdsWizards gevraagd om ze optimaliseren en heel erg tevreden hierover.
Peter Brouwer
Junior Sales

Google AdWords Optimalisatie Projecten

Onze Google AdWords Optimalisatie projecten in nummers

1
Projecten
1
Correcties
1
Toename Conversies

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Gesprek aanvragen

(050) 204 2030

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30

Addres Buizerd 27, 9781XN, Bedum

Email info@adswizards.nl