Google Adwords Audit

Uitvoerige analyse van je Google AdWords account.

Voordat we u als klant aannemen, willen we ervoor zorgen dat wij daadwerkelijk echte waarde kunnen toevoegen op een permanente basis. Daarom starten wij altijd met het bekijken en analyseren van uw Google AdWords account (s).

Indien van toepassing geven duidelijk aan waar uw Google AdWords account tekortschiet en helpen u een strategie te ontwikkelen om uw AdWords-campagnes naar een hoger niveau te tillen.

We zullen kijken naar zaken als biedt strategie, campagne- en zoekwoordstructuur, de kwaliteit van uw advertenties, de relevantie tussen de zoekwoorden en uw advertenties en diverse andere zaken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis Google AdWords account controle om geweldige prestaties uit uw AdWords-account(s) te halen!

Naast de gratis Google AdWords audit bieden wij ook nog een Google AdWords optimalisatie aan en het uitvoeren van Google AdWords campagnes.

Waarom Een Google AdWords Audit

Er zijn veel goede redenen om uw AdWords-account te laten controleren. Ondanks onze beste inspanningen maakt iedereen fouten. Zonder een goede audit kunnen deze fouten u veel geld kosten.

Bij onze controle van AdWords accounts ontdekken we regelmatig problemen en kansen voor groei. U zou verrast zijn over wat we vinden.

Hieronder volgen enkele van de problemen die we vaak tegenkomen.

Geldverslindende Zoekwoorden

Slechte zoekwoordkeuze = lage Quality Score = dure biedingen. Als gevolg hiervan is de gemiddelde Quality Score van de meeste accounts 3/10, wat betekent dat ze voor elke klik een kwaliteits boete van 30-40% betalen.

Door de zoekwoorden te identificeren en te verwijderen die het account schaden, kunnen we substantiële delen van het campagnebudget omleiden naar de zoekwoorden die daadwerkelijk winst maken.

Zelden Vertoonde Advertenties

De meeste campagnes hebben geweldige advertenties die niet worden weergegeven voor veel zoekwoorden vanwege een slechte budgettoewijzing.

Het verhogen van de ‘impression share’ voor de juiste zoekwoorden verhoogt doorgaans de winstgevendheid van de campagnes enorm.

GAA - Slecht Account Management

Slecht Account Management

Weinig AdWords specialisten voeren regelmatig optimalisaties door binnen hun AdWords account(s). Helaas geldt dat ook voor de veel marketingbureaus.

Veel accounts zijn verlamd door een gebrek aan aandacht. Door verwaarloosde AdWords-accounts de zorg te geven die ze verdienen, kunnen ze al snel verbeterde resultaten opleveren.

Wat Onze Klanten Zeggen

We hadden niet een goed gevoel over onze Google Ads campagnes omdat de resultaten tegen vielen. Een audit door AdsWizards heeft ons veel inzicht gegeven.
Testimonial Dabir Yilmaz
Dabir Yilmaz
Marketingmedewerker
We waren zo onder de indruk van de audit dat we de verbeteringen ook direct door AdsWizards hebben laten uitvoeren. De nieuwe campagnes gaan heel goed.
Testimonial Solana Ramírez
Solana Ramírez
Sales Manager
We gaven best veel geld uit aan Google AdWords campagnes maar zonder echt goede resultaten. Na de audit weten we wat we moeten verbeteren.​
Testimonial Ovid Flores
Ovid Flores
Support

Onze Audits In Cijfers

De cijfers van onze Google AdWords audits

1
Projecten
1
Problemen
1
Aanbevelingen

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Gesprek aanvragen

(050) 204 2030

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30

Addres Buizerd 27, 9781XN, Bedum

Email info@adswizards.nl