Google AdWords Campagnes Specialist in Groningen

Jouw bedrijf in de bovenste zoekresultaten.

Meer dan ooit is het belangrijk voor bedrijven om te investeren in Google AdWords campagnes om op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te komen. Google is nog steeds veruit de meest gebruikte zoekmachine. Meer dan 90% van de mensen in Nederland gebruikt het.

Er is geen beter moment om te adverteren dan wanneer iemand al heeft vastgesteld dat ze je product of dienst willen en actief aan het zoeken zijn om te kopen.

Als je Google AdWords account goed is opgezet kan dit een zeer winstgevende manier zijn om potentiële klanten te bereiken die actief op zoek zijn naar je product of dienst. Het kan echter ook veel geld kosten als je account niet goed is opgezet.

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, kost het uitvoeren van een succesvolle AdWords campagne veel tijd, kennis, ervaring en aandacht.

Onze experts op het gebied van Google AdWords kunnen de juiste strategie ontwikkelen om relevant verkeer naar jouw website te leiden en ze om te zetten in leads of verkopen.

Google heeft ook de mogelijkheid om banners te plaatsen van jouw bedrijf op diverse websites. Dit heet een Google Display campagne en meer informatie vind je hier.

Werkwijze Google AdWords Campagnes

Welke stappen gaan wij voor je doen bij Google AdWords Campagnes

GAC - Campagne Strategie en Management

1. Campagne Strategie en Management

Google AdWords campagnes bestaan uit veel bewegende delen, waaronder setup, optimalisatie, monitoring en rapportage. Om je inspanningen te maximaliseren, heb je een goed doordachte strategie nodig. We kunnen een gespecialiseerde strategie ontwikkelen en een granulaire account en campagnestructuur voor jouw bedrijf opzetten. Hierdoor wordt het onderhoud vereenvoudigd en positioneren we je bedrijf voor succes.

2. Zoekwoorden Research

Een succesvolle Google AdWords campagne begint met een effectieve zoekwoordstrategie. We doen grondig onderzoek om zoekwoorden te vinden die jouw doelgroep gebruikt in hun zoekopdrachten. We gebruiken deze zoekwoorden om je advertenties hoog in de zoekresultaten te laten zien aan jouw potentiële klanten. We hebben deskundige kennis van geavanceerde zoekwoordstrategieën en -hulpmiddelen die we gebruiken bij het ontdekken van de juiste zoekwoorden. Deze geven een boost aan klant betrokkenheid en stimuleren conversies.

GAC - Zoekwoorden Research

3. Webpagina Optimalisatie

De webpagina waarop potentiële klanten terecht komen als ze op je advertentie zouden klikken, bepaalt in sterke mate hoe hoog jouw advertentie in de zoekresultaten te zien zal zijn. Wij analyseren je webpagina en geven je advies hoe je de webpagina kunt optimaliseren. Indien gewenst werken wij samen met jouw web designer om de verbeteringen door te voeren.

4. Tracking Configuratie

Met alle inspanningen van het adverteren via Google AdWords, is het belangrijk om te weten waar jouw kliks en conversies vandaan komen. We stellen URL-tracking in voor al je advertenties en implementeren trackingcodes (Google Tag Manager) samen met jouw webdesigner. Daarnaast configureren wij de conversies die gemeten moeten worden en de rapportages die daarbij horen.

GAC - Budgetbeheer

5. Budgetbeheer

Budgetoptimalisatie is een van de meest complexe aspecten van het adverteren via Google AdWords en het is niet iets dat blindelings kan worden aangenomen. Op basis van analyse stellen wij de juiste hoogte van budgetten in en biedingen op zoekwoorden om ervoor te zorgen dat jouw campagne optimaal presteert.

6. Apparaat optimalisatie

Door de toename van het gebruik van smartphones kopen klanten in alle sectoren hun producten en diensten steeds meer via smartphones. Wij monitoren in detail op welke apparaten jouw advertenties het meeste getoond worden en passen de biedingen voor die advertenties daarop aan. Op deze manier wordt jouw budget optimaal ingezet om maximale conversies te bereiken.

GAC - Apparaat Optimalisatie
GAC - Tracking Configuratie

7. Uitgebreide Rapportage

We willen onze klanten te allen tijde op de hoogte houden, daarom sturen we regelmatig rapporten. Bij ons word je altijd op de hoogte gehouden van de status van je campagnes, van het grote geheel tot de kritische details. Onze rapporten bieden deskundige analyses, inclusief mogelijkheden voor verbetering.

Testimonials

Onze website stond niet zo hoog in Google maar door de Google AdWords campagnes van AdsWizards kregen we toch al snel klanten over de vloer.
Testimonial Marieke Grevels
Marieke Grevels
Sales Assistant
De Google Ads campagnes die AdsWizards voor ons heeft gemaakt lopen heel erg goed! Meer klanten over de vloer en meer verkopen. Wij zijn dik tevreden.
Testimonial Edwin Jansen
Edwin Jansen
Manager
We hadden geen kennis van Google AdWords en zochten een bureau die ons hiermee kon helpen. AdsWizards bleek een perfect bureau te zijn. Mooie resultaten.
Henk Vredeveld
Support

Google AdWords Campagnes in Cijfers

Onze Google AdWords campagnes in cijfers uitgedrukt

1
Campagnes
1
Advertentiegroepen
1
Advertentiegroepen

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Neem Contact Op

(050) 204 2030

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30

Email info@adswizards.nl