Online Marketeer worden maar weet je niet hoe?

Volg onze trainingen tot online marketeer

  • Volg een training bij jou in de buurt
  • Ontvang 750 euro korting bij een bundel training
  • Leer het van specialisten die het wekelijks in de praktijk brengen
  • Blijf niet achter bij je concurrentie of loop op ze uit
  • Geef het geld niet aan de belastindienst maar besteed het nuttig
  • Verwijt jezelf niets en leer nu hoe het moet

Volg een training tot online marketeer bij jou in de buurt.

Wij vinden dat wij naar de klant moeten komen en niet andersom. Daarom bieden wij onze trainingen aan op diverse plaatsen in Nederland.  

Ontvang 750 Euro korting.

Wij bieden een zestal trainingen aan om online marketeer te worden in Instagram en Facebook. Je kunt zelf kiezen of je 1 training wilt volgen of meerdere. Je ontvangt een bundelkorting van 750 Euro als je kiest voor de bundel van alle trainingen tot online marketeer. Dit is veruit de meest gekozen optie.

Leer het van mensen die ook zelf online adverteren.

Onze trainingen tot online marketeer worden verzorgt door mensen die vrijwel wekelijks nieuwe advertentie campagnes starten op Instagram en Facebook. Dit doen wij voor klanten die het online adverteren aan ons hebben uitbesteed en voor onze eigen webshop.

Blijf niet achter bij je concurrentie of loop op ze uit.

Veel bedrijven adverteren online via Instagram en Facebook. Misschien heb je wel eens een advertentie van een concurrent voorbij zien komen. Zeg eens eerlijk. Dat gaf toch wel een naar gevoel toen je de advertentie van de concurrent zag? Volg onze trainingen tot online marketeer en start direct na de trainingen met je eigen advertenties.

Hoe ziet je route eruit om een Online Marketeer te worden?

Haal alles uit je Facebook bedrijfspagina

Is je Facebook pagina geoptimaliseerd voor je klanten? Hoe brengt jij je Facebook pagina het beste onder de aandacht? Weet je de details van alles wat je kunt plaatsen op jouw Facebook tijdslijn?

Lees meer

Facebook Businessmanager

Is je website geoptimaliseerd voor het adverteren op Facebook? Heb je al een catalogus van al je producten of diensten binnen Facebook? Hoe veilig is de toegang tot je Facebook pagina?

Lees meer

Klanten optimaal vinden en configureren binnen Facebook

Op welke manier kan jij je doelgroepen vinden binnen Facebook? Hoe vind je potentiele nieuwe doelgroepen? Hoe kan je jouw huidige klantenbestand het beste inzetten? Hoe bereik je alle mensen die hebben gereageerd op je berichten?

Lees meer

Alle Facebook advertentie media uitgelegd

Voldoe je aan de regels om te adverteren op Facebook? Waar kan je perfecte voorbeelden vinden van geslaagde advertenties? Gebruik je de media die perfect past bij jouw doel en doelgroep?

Lees meer

Alle Facebook advertentie doelstellingen uitgelegd

Weet je op welke manier Facebook je kan helpen om jouw naamsbekendheid te vergroten? Begrijp je welke Facebook doelstelling jij moet kiezen om je verkopen te stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat je meer inschrijvingen krijgt voor jouw nieuwsbrief?

Lees meer

Advertenties maken en beheren binnen Facebook

Op welke manier kan je het beste advertenties maken binnen Facebook? Welke tool kan je het beste gebruiken om je advertenties te monitoren en beheren? Hoe zijn Facebook advertentie campagnes opgebouwd?

Lees meer

Geld besparen en Online Marketeer worden?

Boek alle trainingen tot online marketeer en bespaar 750 Euro! Betaal slechts 2995 Euro in plaats van 3745 Euro als je alle trainingen los zou boeken.

Gezien de hoge korting wordt deze training met meeste geboekt. Meer dan 90% van cursisten kiezen voor deze optie.

Door alle trainingen te volgen word je Online Marketeer in Facebook en Instagram en kan je deze platformen optimaal inzetten voor je bedrijf.

EURO BESPAREN

Waarom een training tot Online Marketeer bij AdsWizards?

Veelzijdig

Wij doen meer dan het geven van trainingen alleen. Wij voeren ook advertentie campagnes uit voor bedrijven die het aan ons hebben uitbesteedt en campagnes voor onze eigen web shops. Daarnaast maken en bewerken wij ook de media voor de advertentie campagnes. Wij zijn dus veelzijdig met kennis van alle aspecten van het adverteren op het Facebook platform.

Ervaren

Door al onze advertentiecampagnes hebben wij inmiddels veel geld uitgegeven aan het adverteren op het Facebook platform en daardoor ruime kennis en ervaring opgedaan. Die kennis en ervaring gebruiken we in onze trainingen. Tijdens de trainingen geven we vaak interessante praktijkvoorbeelden die de training.

Actief

Onze trainers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven regelmatig white papers uit waarin diverse aspecten van het adverteren op het Facebook platform worden uitgelegd. Daarnaast geven wij vaak webinars en seminars.

Actueel

Het Facebook platform is continue in beweging en Facebook voert regelmatig updates uit aan haar platform en het advertentie algoritme. Doordat wij het actief het nieuws volgen over het Facebook platform en zelf actief advertentie campagnes voeren komen wij achter deze updates en hoe daar het beste mee om gegaan kan worden. Onze kennis is daardoor actueel en wij passen de trainingen dan ook regelmatig aan op basis van onze bevindingen.

Wat anderen zeggen:

Erik de Jong

Super resultaten tot nu toe. Ik vind het elke keer weer geweldig als mensen onze winkel binnenkomen met de kortingscoupon die ze via onze Facebook advertentie campagnes hebben bewaard. We hebben nu veel meer mensen die over de vloer komen, dank AdsWizards!

Mohamed Zirkah

Ik wilde niet mijn advertentiebeheer uitbesteden aan een bedrijf die alleen training gaf, ik wilde iemand die dit zelf ook in de praktijk toepaste dus kwam ik al snel uit bij AdsWizards. Mooie resultaten hebben ze tot nu toe gehaald!

Carolien Jipke

Wij hadden naar de mogelijkheden van het adverteren op Facebook en Instagram gekeken en dit zag er erg goed uit. Wel werd ons duidelijk dat er specifieke kennis voor nodig was en dat er aardig wat tijd in gaat zitten. Wij wilden ons blijven concentreren op onze hoofdtaak en hebben dus de advertentiecampagnes uit handen gegeven en naar volle tevredenheid!

Download de whitepaper

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een email met de PDF.

U bent met succes geabboneerd!