Google AdWords Optimalisatie Specialist

Wij optimaliseren je campagnes om je doelstellingen te bereiken

Google AdWords Optimalisatie

Als je het beheer van je Google AdWords account niet aan ons wilt uitbesteden, is onze Google AdWords optimalisatie mogelijk de perfecte manier om je Google AdWords account op te schonen en ze weer op het goede spoor te krijgen voor een hogere winstgevendheid.

Onze Google optimalisatie is een programma waar wij, ofwel een nieuw AdWords-account helemaal opnieuw opbouwen, of we optimaliseren een bestaande account grondig.

Google AdWords Optimalisatie
Google Certified Professionals

De Google AdWords optimalisatie wordt uitgevoerd door een Google AdWords Certified Professional.

Onze werkwijze met Google AdWords Optimalisatie

We optimaliseren componenten zoals de structuur van een Google AdWords campagnes en advertentie groepen, wij diagnosticeren en testen conversie tracking en we zullen samen met jouw team een zeer winstgevende bied strategie ontwikkelen.

Zakelijke Doelstellingen

Voordat wij beginnen met het herstructureren van je campagnes, moeten we je bedrijf, producten of diensten en jouw doelgroep volledig begrijpen. Wij zullen ook je concurrenten en hun activiteiten op online marketing onderzoeken en analyseren.

Algemeen strategisch plan

Zodra we een duidelijk beeld hebben van wie je als bedrijf bent, wat je verkoopt, zullen wij beginnen met het ontwikkelen van een strategie voor jouw Google AdWords account en campagnes. We zullen een ideale structuur vaststellen voor je advertentiegroepen en zoekwoorden. Daarnaast zullen we een winstgevende bieding strategie ontwikkelen die eenvoudig kan worden geoptimaliseerd.

Account en Campagnes

We zullen de verbeteringen voor het AdWords account implementeren samen met de vernieuwde campagnestructuur, geografische targeting, doelgroep segmentatie, advertentiegroepen organisatie, zoekwoorden en uitsluitings zoekwoorden, en meer. Of we nu aan een nieuw account werken of je huidige account opnieuw opbouwen, jij krijgt van ons een account klaar om beter te presteren.

Blauwdruk Realisatie

We gaan niet alleen werken aan het verbeteren van je account en campagnes. We zullen jou ook een gedetailleerde blauwdruk geven die jij en je team kunnen gebruiken om je campagnes voortaan te optimaliseren in overeenstemming met de strategieën die we voor jouw account hebben vastgesteld. Als je ooit volledig beheer van AdWords account nodig bent, staan wij klaar om verder te gaan waar we waren gebleven.

Wat we doen met Google AdWords Optimalisatie

Google AdWords Optimalisatie - Conversie Tracking Instellen

Conversie Tracking Instellen

Wij implementeren conversie tracking voor je website, of we werken samen met jouw website beheerder om ervoor te zorgen dat de tracking codes correct worden geïmplementeerd.

Voor bestaande campagnes waarbij conversietracking al is geïnstalleerd, voeren we grondige tests uit om ervoor te zorgen dat de conversies en de waarde van de conversies nauwkeurig worden bijgehouden.

We zullen geen campagne lanceren voordat we zeker weten dat de conversie tracking correct functioneert.

Google AdWords Optimalisatie - Retargeting Configuratie

Retargeting Configuratie

Retargeting is een uiterst krachtige tool waarmee je passende advertenties kunt tonen aan mensen die je website hebben bezocht. De advertenties zijn afgestemd op de pagina’s die ze hebben bezocht en zullen getoond worden op diverse websites van het Google Display Network en op de social media Facebook en Instagram.

Retargeting is pure noodzaak om goede resultaten te krijgen met online marketing. Wij zullen alle relevant Google remarketing tags implementeren, evenals het maken en segmenteren van remarketing doelgroepen.

Dit is een essentieel onderdeel van een goede Google AdWords Optimalisatie.

Google AdWords Optimalisatie - Competitieve Analyse

Competitieve Analyse

Wij zullen een grondige analyse uitvoeren op jouw concurrenten. We zullen kijken of en welke online advertentiecampagnes zij hebben uitgevoerd.

We analyseren hun maandelijkse uitgaven, of en hoe hun advertentietekst in de loop van de tijd is gewijzigd, welke zoekwoorden van hen het meeste verkeer genereren en hoeveel overlap ze hebben gehad met jouw advertenties.

Al deze gegevens zullen in een duidelijk, gemakkelijk te lezen formaat aan je worden gepresenteerd, maar we zullen het ook gebruiken als leidraad voor onze campagnestrategie.

Veelgestelde vragen over Google AdWords Optimalisatie

Hoeveel kost dit allemaal?

De kosten hangen af van de grote van jouw Google AdWords account en de hoeveelheid advertentiegroepen en zoekwoorden maar start gemiddeld bij 1500 Euro.

Wie is de eigenaar van het Google AdWords account?

Anders dan bij sommige andere marketing bureaus blijf je altijd eigenaar van het Google AdWords account. Wij vragen alleen toegang tot het account om campagnes voor je te beheren.

Wat als ik geen advies wil over optimalisatie van de website pagina’s, alleen beheer van Google AdWords?

We zullen je het advies gratis geven. Een webpagina die niet optimaal is voor Google AdWords is hetzelfde als geld weggooien. Jouw advertentie komt waarschijnlijk niet hoog te staan en de kans op conversies is laag.

Hoe houden we contact?

Bij elk pakket hoort een maandelijks overleg. Dit kan telefonisch zijn of een 1-1 gesprek (afhankelijk van je locatie).

Je noemde contracten. Kan je meer details geven?

Het contract is slechts voor een periode van 3 maanden, daarna werken we met maand contracten die je elke maand kunt opzeggen.

Hoe kan ik de voortgang volgen?

Altijd. Je kunt altijd inloggen op jouw Google AdWords account. Niets is verborgen.

Wanneer krijg ik de rapportage?

De rapportage wordt elke twee weken verzonden op een maandag. DIt is de standaard rapportage termijn bij een Google AdWords Optimalisatie.

Moet ik extra geld betalen voor campagnes en dergelijke?

Nee. Al onze kosten zijn een vast bedrag. Niets kost extra’s binnen het pakket wat je hebt gekozen.

Hoe snel kunnen we beginnen?

Meteen. Bel ons op 050 – 204 2030.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. Geef aan hoe wij je kunnen bereiken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat wij een gesprek kunnen inplannen.

Download de whitepaper

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een email met de PDF.

U bent met succes geabboneerd!