Google AdWords Campagnes

Jouw bedrijf in de bovenste zoekresultaten

Google AdWords Campagnes

Meer dan ooit is het belangrijk voor bedrijven om te investeren in Google AdWords campagnes om op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te komen. Google is nog steeds veruit de meest gebruikte zoekmachine. Meer dan 90% van de mensen in Nederland gebruikt het.

Er is geen beter moment om te adverteren dan wanneer iemand al heeft vastgesteld dat ze je product of dienst willen en actief aan het zoeken zijn om te kopen.

Als je Google AdWords account goed is opgezet kan dit een zeer winstgevende manier zijn om potentiële klanten te bereiken die actief op zoek zijn naar je product of dienst. Het kan echter ook veel geld kosten als je account niet goed is opgezet.

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, kost het uitvoeren van een succesvolle AdWords campagne veel tijd, kennis, ervaring en aandacht.

Onze experts op het gebied van Google AdWords kunnen de juiste strategie ontwikkelen om relevant verkeer naar jouw website te leiden en ze om te zetten in leads of verkopen.

Google heeft ook de mogelijkheid om banners te plaatsen van jouw bedrijf op diverse websites. Dit heet een Google Display campagne en meer informatie vind je hier.

Google AdWords Campagnes
Google AdWords Gercertificeerd

De Google AdWords campagnes worden gebouwd door Google AdWords Certified Professionals.

Onze werkwijze met Google AdWords Campagnes

Een persoons-gerichte aanpak van intensief AdWords beheer geassisteerd door uiterst geavanceerde tooling en scripts.

Ontdekking en onderzoek

Wij beginnen met erg goed naar je te luisteren. We willen zoveel mogelijk leren over jouw bedrijf, inclusief de specifieke eigenschappen van je producten of diensten, doelgroep en de lifetime value van jouw klanten.

Account en Concurrentie Analyse

Uw historische accountgegevens zijn voor ons uitermate waardevol. Daarnaast is het analyseren van jouw concurrenten belangrijk. Wij genereren geraffineerde rapporten over jou en je concurrenten met geavanceerde tools. Wij analyseren deze informatie grondig en gaan op zoek naar waardevolle trends die onze aanpak zullen bepalen. Het starten van een Google AdWords account zonder een grondige historische en concurrentie analyse is geen goede start.

Strategie en Bouwen

We nemen alle verzamelde informatie en onze analyses en vertalen dit in het bouwen van een effectief Google AdWords account. Met uiterste precisie bouwen we campagnes die de winstgevendheid maximaliseren en op schaal kunnen worden ingesteld.

Optimaliseren, Groeien, Herhalen.

Terwijl de gegevens van uw Google AdWords-campagne binnenkomen, zullen we waar nodig wijzigingen aanbrengen en optimaliseren. We zullen een proactieve aanpak hanteren en A/B testen uitvoeren om nieuwe ideeën te testen en groeikansen te vinden.

Wat we doen

Google AdWords Campagnes - Campagne Strategie en Management

Campagne Strategie en Management

Google AdWords campagnes bestaan uit veel bewegende delen, waaronder setup, optimalisatie, monitoring en rapportage. Om je inspanningen te maximaliseren, heb je een goed doordachte strategie nodig. We kunnen een gespecialiseerde strategie ontwikkelen en een granulaire account en campagnestructuur voor jouw bedrijf opzetten. Hierdoor wordt het onderhoud vereenvoudigd en positioneren we je bedrijf voor succes.

 

Google AdWords Campagnes - Zoekwoorden Research

Zoekwoorden Research

Een succesvolle Google AdWords campagne begint met een effectieve zoekwoordstrategie. We doen grondig onderzoek om zoekwoorden te vinden die jouw doelgroep gebruikt in hun zoekopdrachten. We gebruiken deze zoekwoorden om je advertenties hoog in de zoekresultaten te laten zien aan jouw potentiële klanten. We hebben deskundige kennis van geavanceerde zoekwoordstrategieën en -hulpmiddelen die we gebruiken bij het ontdekken van de juiste zoekwoorden. Deze geven een boost aan klant betrokkenheid en stimuleren conversies.

 

Google AdWords Campagnes - Webpagina Optimalisatie

Webpagina Optimalisatie

De webpagina waarop potentiële klanten terecht komen als ze op je advertentie zouden klikken, bepaalt in sterke mate hoe hoog jouw advertentie in de zoekresultaten te zien zal zijn. Wij analyseren je webpagina en geven je advies hoe je de webpagina kunt optimaliseren. Indien gewenst werken wij samen met jouw web designer om de verbeteringen door te voeren.

 

 

Google AdWords Campagnes - Tracking Configuratie

Tracking Configuratie

Met alle inspanningen van het adverteren via Google AdWords, is het belangrijk om te weten waar jouw kliks en conversies vandaan komen. We stellen URL-tracking in voor al je advertenties en implementeren trackingcodes (Google Tag Manager) samen met jouw webdesigner. Daarnaast configureren wij de conversies die gemeten moeten worden en de rapportages die daarbij horen.

 

Google AdWords Campagnes - Budgetbeheer

Budgetbeheer

Budgetoptimalisatie is een van de meest complexe aspecten van het adverteren via Google AdWords en het is niet iets dat blindelings kan worden aangenomen. Op basis van analyse stellen wij de juiste hoogte van budgetten in en biedingen op zoekwoorden om ervoor te zorgen dat jouw campagne optimaal presteert.

 

Google AdWords Campagnes - Apparaat optimalisatie

Apparaat optimalisatie

Door de toename van het gebruik van smartphones kopen klanten in alle sectoren hun producten en diensten steeds meer via smartphones. Wij monitoren in detail op welke apparaten jouw advertenties het meeste getoond worden en passen de biedingen voor die advertenties daarop aan. Op deze manier wordt jouw budget optimaal ingezet om maximale conversies te bereiken.

 

Google AdWords Campagnes - Uitgebreide Rapportage

Uitgebreide Rapportage

We willen onze klanten te allen tijde op de hoogte houden, daarom sturen we regelmatig rapporten. Bij ons word je altijd op de hoogte gehouden van de status van je campagnes, van het grote geheel tot de kritische details. Onze rapporten bieden deskundige analyses, inclusief mogelijkheden voor verbetering.

 

Veelgestelde vragen over Google AdWords Campagnes

Hoeveel kost dit allemaal?

Hangt af van jouw huidige situatie en je doelen. Het is altijd eerlijk en transparant. hier

Wie is de eigenaar van het Google AdWords account?

Anders dan bij sommige andere marketing bureaus blijf je altijd eigenaar van het Google AdWords account. Wij vragen alleen toegang tot het account om campagnes voor je te beheren.

Wat als ik geen advies wil over optimalisatie van de website pagina’s, alleen beheer van Google AdWords?

We zullen je het advies gratis geven. Een webpagina die niet optimaal is voor Google AdWords is hetzelfde als geld weggooien. Jouw advertentie komt waarschijnlijk niet hoog te staan en de kans op conversies is laag.

Hoe houden we contact?

Bij elk pakket hoort een maandelijks overleg. Dit kan telefonisch zijn of een 1-1 gesprek (afhankelijk van je locatie).

U noemde contracten. Kan je meer details geven?

Het contract is slechts voor een periode van 3 maanden, daarna werken we met maand contracten die je elke maand kunt opzeggen.

Hoe kan ik de voortgang volgen?

Altijd. je kunt altijd inloggen op jouw Google AdWords account. Niets is verborgen.

Wanneer krijg ik de rapportage?

De rapportage wordt elke twee weken verzonden op een maandag.

Moet ik extra geld betalen voor campagnes en dergelijke?

Nee. Al onze kosten zijn een vast bedrag. Niets kost extra’s binnen het pakket wat je hebt gekozen.

Hoe snel kunnen we beginnen?

Meteen. Bel ons op 050 – 204 2030.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van Google AdWords campagnes onder het genot van een kop koffie. Geef aan hoe wij je kunnen bereiken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat wij een gesprek kunnen inplannen.

Als je al Google AdWords campagnes hebt lopen dan bieden wij twee diensten aan: een Google AdWords audit en een Google AdWords optimalisatie.

Download de whitepaper

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een email met de PDF.

U bent met succes geabboneerd!